dinsdag 15 november 2011

Extra full-text in CINAHL mogelijkDit is het icoontje dat binnenkort in CINAHL wordt toegevoegd bij artikelen van de uitgevers Sage, Elsevier ScienceDirect, Wiley Online Library, en SpringerLink.

Doordat Xplora toegang heeft aangekocht voor tijdschrifttitels van deze uitgevers heb je vanuit Avans of via de portal naadloos toegang tot de full-text van artikelen.

Waar het vroeger met knippen en plakken van de URL en heel veel klikken ging, is het artikel nu met een of twee klikjes geopend.
De groepen 2e jaars HBO-v studenten die in de week van 21-25 november instructie krijgen zullen uitproberen of het een echte vooruitgang is. Daarna wordt besloten of Try-me mag blijven.

Echter, doordat Xplora niet de toegang voor àlle tijdschriften heeft aangekocht kan het voorkomen dat je toch niet altijd de full-text krijgt. Maar ik zou zeggen, gewoon proberen: Try me!

Zelf alvast proberen? Probeer via deze link: http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=cinahl&defaultdb=cin20. Opmerkingen of ervaringen kan je delen via deze blog. Graag zelfs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten